Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

12 30 години бях атеист, а сега вярвам в Аллах

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

12 30 години бях атеист, а сега вярвам в Аллах Empty
ПисанеЗаглавие: 12 30 години бях атеист, а сега вярвам в Аллах   12 30 години бях атеист, а сега вярвам в Аллах Empty16.11.13 20:15

30 години бях атеист, а сега вярвам в Аллах

Петдесет и шест годишният д-р Францис Колинс, който до преди 30 години е бил атеист, казва следното:
"Почувствах Аллах, когато работех в лабораторията. Без съмнение, има една многократно по-голяма сила от нас и аз й вярвам... Има една рационална основа, която трябва да се възприеме с разсъдъка, и развитието на науката доближава още повече човека до Аллах".
Това и подобни признания ни подсещат за следния свещен айет: "Кажи: "Как мислите, щом този (Коран) е от Аллах, а вие после го отхвърляте, кой ще е по-заблуден от онзи, който е в дълбок раздор?" Ще им кажем Нашите знамения по хоризонтите и в тях самите, додето им се изясни, че това е истина. Нима не е достатъчно, че твоят Господар е свидетел на всяко нещо?” (Фуссилет, 52-53)
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

12 30 години бях атеист, а сега вярвам в Аллах
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 11 Разумът ме подтиква да вярвам
» 6 Идва ваканцията. Сега накъде?
» Идва ваканцията. Сега накъде?
» 7 След европейското разочарование а сега накъде?
» XLIII. РАЗДЕЛ ЗА ПОЧИТТА КЪМ ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРАТЕНИКА НА АЛЛАХ, Аллах да го благослови и с мир да го дари, както и за достойнствата им

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ислям :: Архив :: Списание Мюсюлмани :: 2008 година-
Идете на: