Редове от вашите писма
Селямун алейкум! Бих искала да кажа, че списание "Селям" е едно голямо постижение. Искрено мисля, че то ще достигне максимален процент на популярност сред всички хора. Защото аз съм свидетел на първите му стъпки, които гарантираха това бъдеще. Защото всеки един от нас знаеше, че се нуждаем от мюсюлманска преса. Но кой намери необходимото време, желание и ентусиазъм да се занимава с такава цел? Аллах да е доволен от тези, които поеха тази отговорност!
Соня Емилова
Здравейте! Вашето списание много ми хареса, защото въпреки че съм православна християнка, се интересувам от другите религии и искам да науча повече за тях. Религията ви представлява интерес за мен. Списанието ви дава възможност за по-обективен поглед над исляма и запознаването на желаещите с него. С най-добри пожелания за търсене на общото.
Пенка Пламенова
Селямун алейкум! Аз съм ваша читателка от скоро. С голям интерес и огромно нетърпение очаквам всеки следващ брой на любимото ми списание "Селям". Благодаря на Всевишния Аллах, че го има вашето списание, от което човек може да научи толкова много неща за нашата прекрасна религия исляма. С позволението на Аллах нека "Селям" винаги да съществува и да радва всички мюсюлмани.
Атике Зърбаш - с. Лъжница, обл. Благоевград