Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

6 Редове от вашите писма

Go down 
АвторСъобщение
amina

amina

Брой мнения : 536

6 Редове от вашите писма Empty
ПисанеЗаглавие: 6 Редове от вашите писма   6 Редове от вашите писма Empty10.03.14 7:43

Редове от вашите писма
"Селям алейкум! Аз съм ваша редовна читателка и с голям интерес очаквам всеки нов брой на любимото ми списание "Селям". Вашето списание много ми харесва, защото от него научавам много знания, свързани с науката, културата и най-вече с нашата прекрасна религия – Исляма.
С усилията, които полагате за това списание, вие успяхте да напълните много сърца в България с иман, знания, радост и любов към "Селям"! То е една пътеводна звезда, която сочи на мюсюлманите в България пътя към Исляма, пътя към истината и вечното щастие.
Като ваша сестра мюсюлманка, от все сърце ви пожелавам голяма читателска аудитория. Нека "Селям" винаги да съществува и да стопля все повече и повече мюсюлмански сърца!"
Хатидже Парапанова, с. Осиково

"Селям на всички братя и сестри мюсюлмани от редакцията на списание "Селям"! Най-напред искам да ви поздравя за прекрасното списание! Това, което правите е наистина чудесно. Всеки от нас може да намери нещо за себе си, било то ученик, учител, обикновен работник и т.н. По професия съм педагог и смятам, че това е списанието, от което се нуждаем. В "Селям" прочетох неща, които другаде не бях срещала, не защото ги няма като информация, а защото трябва да се търси. Прекрасно е това, че засягате различни теми и то по начин, който въздейства на читателите. Трябва да се намери начин да се въздейства и върху младото поколение, т.е. върху тийнейджърите. Опасявам се от факта, че има деца, в чиито семейства не се говори достатъчно за религията, да не кажа изобщо.
Аллах е Този, Който напътства своите раби, но ми се струва, че и ние трябва да направим нещо. Иншааллах, с Негова помощ ще се справим!"
Ферика Кушева, гр. Рудозем

Драги читатели! От този брой в списание "Селям" ще има ваша страница, "Страница на читателя", където можете да изказвате мненията и идеите си. Освен това в нея ще има място и за отговори на вашите въпроси, които сте ни задали и които ние ще потърсим от специалисти в съответната област.

Върнете се в началото Go down

6 Редове от вашите писма
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 7 Редове от вашите писма
» 8 Редове от вашите писма
» 5 Редове от писма
» 9 Редове от едно писмо

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ислям :: Архив :: Списание Селям-