Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

5 Редове от писма

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

5 Редове от писма Empty
ПисанеЗаглавие: 5 Редове от писма   5 Редове от писма Empty30.08.13 5:40

Редове от писма

Уважаема редакция на вестник „Мюсюлмани"
Искам първо да Ви благодаря за чудесния вестник, с който ни дарявате. За голямо съжаление той се издава един път месечно, а от него имаме нужда всеки ден. Но разбираме, че средствата, с които разполагате са сигурно ограничени. Те са и причина, може би, да се спре приема на задочници във Висшия ислямски институт. Когато разбрах това бях много разочарована, защото имах голямо желание да уча за Исляма – единствената религия пред Аллах. Аз съм семейна с дете, а и не разполагам със средствата да уча редовно. Сигурно има и други като мен, които искат да учат задочно във ВИИ. След толкова години на мрак ни е позволено да изповядаме религията си и да учим за нея. Но уви! В тази страна до преди няколко години комунистическа, а сега бедна, няма истинска перспектива за мюсюлманите, които искат да придобият знания по пътя на Аллах, И накрая ще завърша с един хадис:
„Ако Аллах иска добро някому, той му дава познанието на религиозните науки."
Моля се както за мен, така и за всички мои братя и сестри мюсюлмани Аллах да ни дари със знания и да ни улесни по пътя, по който ще придобием тези знания.
Послепис: Моля ръководството на ВИИ, ако има някаква възможност, нека не закриват задочната паралелка.
С уважение:
Нери Молаахмедова
с. Бърчево

Вестник "Мюсюлмани", брой 5 (95), Май, 2000 година
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

5 Редове от писма
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 6 Редове от вашите писма