Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

6 Някои молитви, изречени от Хз. Али (р.а.)

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

6 Някои молитви, изречени от Хз. Али (р.а.) Empty
ПисанеЗаглавие: 6 Някои молитви, изречени от Хз. Али (р.а.)   6 Някои молитви, изречени от Хз. Али (р.а.) Empty28.02.14 9:30

Някои молитви, изречени от Хз. Али (р.а.)

Тук искаме да споделим с вас някои, от молитвите, породени от душата, изречени по различно време от чичовия син на владетеля на сърцата ни Хз. Пейгамбер (салляллаху алейхи уе селлем), най-близкия му съратник, другар в живота на единствената му дъщеря Хз. Фатима (р.а.), заслужилия прозвището Аллахов лъв, последния от халифите, символът на правото и истината, притежателя на бистър и остър ум и логика - Хазрети Али. Нека заговори неговото сърце:
Аллах мой! Аз Ти се моля в името на Твоето милосърдие, с което надвиваш всичко; в името на Твоята сила, пред която се прекланят всички; в името на Твоите качества, с които побеждаваш всичко; в името на Твоята чест, пред която не може да устои нищо; в името на Твоето величие, което изпълва всичко; в името на Твоята власт, която стои над всичко; в името на Твоя Лик, който ще остане вечен след като всичко преходно ще отмине; в името на Твоите имена, които изпълват основите на всичко съществуващо; в името на Твоята наука; в името на сиянието на Твоят Лик, което осветлява всичко, аз Ти се моля!
Аллах мой! Накажи онези, които искат да ми причинят злини; постави капан на онези, които ми поставят капани; направи да съм най-близкопоставения до Теб и който изпитва особена близост с Теб. Достигането наистина на тези мои желания е възможно единствено с Твоето благоволение и великодушие.
О, Ти Сияние! О, Ти Святост! Ти, Който Си извечен и ще бъдеш последен от последните! Прости моите грехове, разкъсали завесата на целомъдростта и непорочността. Аллах мой! Прости ми греховете, които водят до зла участ. Аллах мой, прости моите грехове, които подменят благата. Аллах мой, прости греховете ми, които се изпречват пред молитвите ми.
Прости, Аллах мой, греховете ми, които причиняват бедите!
Аллах мой! Прости всичките ми грехове и грешките, които допуснах!
Аллах мой! Аз искам да се доближа до Теб като Те споменавам и с Твоето име Те моля за Твоето застъпничество и да позволиш в името на Твоето великодушие да се доближа до Теб и да ме ощастливиш с възможността да изразя моята благодарност към Теб и да ме вдъхновиш с упоменаването на Твоето име.
Аллах мой! Умолявам Те с презрян език, който търси благополучие и всеотдайност, да не забелязваш грешките ми, да бъдеш милостив към мен; да бъда благодарен към Теб заради даровете, с които ме дари; да бъда доволен и скромен във всяко отношение.
О, Великодушен и Милостив мой Аллах! Благодаря Ти! О, единствен мой Създателю! Прекланям се пред Теб! Ти Си Велик. Ти даряваш с безброй блага Твоите раби.
О, мой Творец! Осланям се при Теб. На кого бих могъл да се осланя в дни на имане и на грижи? Кой освен Теб би могъл да се застъпи за мен? Ти чуваш тайната ми молитва. Не ме поставяй сред онези, които са изгубили надеждата в Теб. Разпали любовта ми към Теб!
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

6 Някои молитви, изречени от Хз. Али (р.а.)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Някои молитви, изречени от Хз. Али (р.а.)
» 2 Молитви към Аллах
» 12 Келиме-и Шехадет, изречени чрез интернет
» Келиме-и Шехадет, изречени чрез интернет
» 3 Защо някои дуи не се приемат

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ислям :: Архив :: Списание Мюсюлмани :: 2012 година-
Идете на: