Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

1 Фикри Сали Хасан

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

1 Фикри Сали Хасан Empty
ПисанеЗаглавие: 1 Фикри Сали Хасан   1 Фикри Сали Хасан Empty19.09.13 20:22

Фикри Сали Хасан

Роден съм на 17. 06. 1963 г. в с. Чичево, общ. Кирково, обл. Кърджали. Основното си образование завърших в родното си село, след което продължих в СПТУ по автотранспорт в Крумовград.
Успешно се дипломирах във ВИИ и в момента продължавам образованието си в Юридическия факултет, отдел право в Американския университет последна година. Също така задочно уча в НБУ за бакалавърска степен.
Женен съм, с три деца – две момичета и едно момче, които са ученици в СОИУ в Момчилград.
Кариерата в религиозната сфера започнах като имам в Свищов през 1991 г.
На 19. 09. 1991 г. бях избран за районен мюфтия на Кърджали, а на същата дата през 1992 г. – за главен мюфтия. На 06. 03. 1995 г. и 21. 01. 2001 бях преизбран за районен мюфтия на Кърджали. На 29. 11. 2003г. за трети път за главен мюфтия с мандат от 4 години.

Вестник "Мюсюлмани", брой 1 (121), Януари, 2004 година
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

1 Фикри Сали Хасан
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 3 Интервю с Главния мюфтия Фикри Сали
» 1 Интервю с новоизбрания Главен мюфтия г-н Фикри Сали
» 1 Главния мюфтия Фикри Сали посети духовните училища
» 1 Хасан Рашид Али