amina
Брой мнения : 536 Join date : 10.07.2013
| Заглавие: 8д От пощата на Селям деца 29.03.14 18:05 | |
| От пощата на Селям деца Послание от децата от с. Черна Места до децата, четящи списание "селям" и до всички деца по света Слава на Аллах, Господаря на Световете. Мир и благослов на Неговия Пратеник Мухаммед (салляллаху алейхи уе селлем), на неговото семейство и сподвижници, и на всички вярващи! Скъпи братя и сестри! Най-напред приемете от нас поздрава на Исляма: "Есселяму алейкум ве рахметуллахи ве беракятух"! Нека Всевишният Аллах ни напътства и помилва. Пожелаваме ви да израстнете като мюсюлмани и да останете такива до края на живота си. Всемилостивият Аллах е повелил: "Това е вашата вяра – единствената вяра, а Аз съм вашият Господ. Затова единствено на Мен служете!" (ел-Енбия, 21:92) Нека Пречистият и Всевишен Аллах бъде Светлината, която озарява вашите сърпа, а Свещеният Коран напътствието във вашия живот! Любимият ни Пратеник Мухаммед (салляллаху алейхи уе селлем) е казал: "Чети Корана, за теб той е Светлината на земята и запас за небето."„Ако искате нещо, искайте го от Аллах! Ако търсите подкрепа, търсете я от Аллах и знайте: "Аллах не гледа вашите тела, нито вашите лица, а гледа вашите сърца и вашите дела." (Хадис) Стремете се винаги към това, което Аллах обича, за да имате сполука! Изучавайте Исляма и го прилагайте, защото Ислямът е спокойствието и спасението, от което се нуждаем. Нека Аллах ви закриля! Есселяму алейкум ве рахметуллахи ве беракятух! | |
|