Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

1 Селви Шабанов Шакиров

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

1 Селви Шабанов Шакиров Empty
ПисанеЗаглавие: 1 Селви Шабанов Шакиров   1 Селви Шабанов Шакиров Empty19.09.13 20:30

Селви Шабанов Шакиров

Роден съм на 10. 10. 1976 г. Семеен съм, с две деца. Завърших висше ислямско образование в гр. Зарка Кралство Йордания през 2003 г. с успех много добър. Бях избран за районен мюфтия на областта Смолян на редовна районна мюсюлманска конференция от присъстващи 140 делегата, от които гласували "за" 138, а "против" 2, което свидетелства за единството в мюсюлманската общност и доверието, с което ни удостоиха нашите делегати.
Една от целите, които си поставихме в програмата за бъдещата дейност е: запазване единството на мюсюлманите в района и издигане на религиозно-образователното им ниво посредством лекции, хутбета и курсове в района под егидата на районно мюфтийство. Друга цел е укрепване структурата на районното мюфтийство и решаване проблемите, свързани с вакъфските имоти, както и издигане авторитета на религиозната институция пред държавните структури.

Вестник "Мюсюлмани", брой 1 (121), Януари, 2004 година
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

1 Селви Шабанов Шакиров
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 2 Снет бе от длъжност смолянският мюфтия Селви Шакиров
» 2 Районният мюфтия на Смолян Селви Шакиров: Сложно е, но не можем да проявим снизхождение
» 2 Селви Мехмед: Дори и аз не бях избран демократично

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ислям :: Архив :: Вестник Мюсюлмани :: 2004 година-
Идете на: