Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

11 Опровержение

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

11 Опровержение Empty
ПисанеЗаглавие: 11 Опровержение   11 Опровержение Empty15.02.14 13:09

Опровержение

На лъжата краката са къси... А на лъжеца хептен.
На 9 септември 2011 г. от мое име е изпратено писмо до имамите от един от софийските клонове на Български пощи. Предполагаемите извършители на престъпното деяние носят почерка на Недим Генджев или хора от неговото обкръжение, тъй като това не се случва за първи път. В момента в цяла България мюфтии, имами и др. се разпитват от служители на МВР, заради абсолютно измислените обвинения и жалби на криминално проявени съратници на Генджев.
Уважаеми имами, скъпи мюсюлмани!
Уверявам Ви, че нито съдържанието на писмото, което е изпратено до имамите, нито подписът, който е положен под текста, имат някаква връзка с мен, т.е. са чист фалшификат. Фалшифициран е и печатът на Главно мюфтийство. Освен това, приложеното копие от един седмичен вестник, също дава изкривена информация, по-точно 99 % от информацията във вестника е лъжа. Нито вестникът, нито поръчковата авторка, нито „мюфтията на Генджев” Н. Панков, нито пък „главният мюфтия на Генджев” А. Байрактаров не се срамуват да ровят костите на двама покойници, които са положили големи усилия за съхраняване на мюсюлманството в Северозападна България, и са ги вкарали в нечестивите и пъклените си планове, за да прикрият онова, което са сторили на мюсюлманската общност.
Във връзка със споменатото писмо до имамите в най-скоро време ще бъде сезирана прокуратурата, а във връзка с публикацията във вестника ще се заведе дело за клевета, макар че съм убеден, че няма да излезе нищо. Защото това се вижда от досегашната практика. Тъй като десетки жалби и сигнали, подадени срещу Генджев и сие, стоят в чекмеджетата на правораздавателните органи без някакъв резултат.
Но независимо от всичко ставащо, аз съм убеден, че справедливостта един ден ще възтържествува, тъй като Всевишният Аллах е справедлив.
С уважение,
Ведат С. Ахмед
Зам. главен мюфтия
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

11 Опровержение
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ислям :: Архив :: Списание Мюсюлмани :: 2011 година-
Идете на: