Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

7 Протест в Гоце Делчев

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

7 Протест в Гоце Делчев Empty
ПисанеЗаглавие: 7 Протест в Гоце Делчев   7 Протест в Гоце Делчев Empty15.12.13 19:10

Протест в Гоце Делчев

В Гоце Делчев над 500 мюсюлмани протестираха, въпреки дъждовното време. Мотото бе, ”За исляма и бъдещето ни, за нас и децата ни.” На митинг-шествието, взеха думата както районният мюфтия - Айдън Мохамед, така и имами и председатели на мюсюлманските настоятелства, като Иззет Джалев - имам на с. Кочан, Мухаммед Камбер - имам на с. Лъжница, Исмаил Исмаилчев - имам на с. Краище, Реджеб Биков - имам на с. Конарско, Даут Маджир - имам на с. Долно Дряново, Арбен Терзи - председател на мюсюлманско настоятелство - с. Абланица, както и не на последно място депутати от ДПС - Муса Палев, Алиосман Имамов, Айруш Хаджи и др.
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

7 Протест в Гоце Делчев
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 1 Експертна комисия ще направи оглед на старата джамия в Гоце Делчев
» 6 Протест в Омуртаг
» 7 Протест в Русе
» 7 Протест в Шумен
» 6 Протест-шествие във Варна