Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

1 Насуф Насуф

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

1 Насуф Насуф Empty
ПисанеЗаглавие: 1 Насуф Насуф   1 Насуф Насуф Empty19.09.13 20:24

Насуф Насуф

Роден съм на 13.07.1952 в с. Кран (Кралъдере), общ. Кирково, обл. Кърджали. Произхождам от мюсюлманско семейство – баща ми е хафъз, дядо ми също е хафъз и е служил 4 години като имам в гр. Гюмюлджина, Гърция. Прадядо ми, който също бил хафъз е служил на 16 години като имам в одринската джамия Селимийе.На 5-6 години направих хатим на Корана. Завърших средното си образование. Две години участвах в семинари на турския Диянет във Франкфуртската джамия в Германия. Завърших задочно Технически университет в Габрово.
От 1993 г. бях имам на централната джамия в Крумовград. На 22. 10. 1997 бях избран за районен мюфтия на Кърджали, а на 23. 01. 2001 г. – за районен мюфтия на Крумовград, след като се възстановява местното районно мюфтийство. На конференцията, проведена на 29. 11. 2003 г., бях преизбран на същата длъжност.

Вестник "Мюсюлмани", брой 1 (121), Януари, 2004 година
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

1 Насуф Насуф
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ислям :: Архив :: Вестник Мюсюлмани :: 2004 година-
Идете на: