Ислям
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ислям

Всичко за Исляма

ПорталПортал  ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния! Чети [о, Мухаммед] в името на твоя Господ, Който сътвори - сътвори човека от съсирек! Чети! Твоят Господ е Най-щедрия, Онзи, Който научи чрез калема, научи човека на онова, което не е знаел.

4 Признание

Go down 
АвторСъобщение
Admin

Admin

Брой мнения : 3880

4 Признание Empty
ПисанеЗаглавие: 4 Признание   4 Признание Empty23.08.13 0:19

Признание

Отговаряйки на загадката използвам възможността да изтъкна моите поздравления с издаването на любимия ми вестник „Мюсюлмани".
Чакам всеки нов брой с нетърпение, за да науча все повече интересни и вълнуващи случки за пророците; за събитията, които се случват в днешни дни с мюсюлманите в страната ни и чужбина; както и много мъдрости и поуки.
Аз смятам, че вестникът трябва да се издава по-често, за да се вдъхва по-силна вяра в душите на хората.
Въпреки проблемите на днешното общество, слава на Аллах, хората в нашия край се интересуват от въпросите на Исляма. Като се имат предвид годините преди 10 ноември 1989 г., когато беше забранено изповядването на която и да е религия в България и хората не са имали възможност да се ограмотяват по отношение на религията си, днес се появяват недоразумения между младите и по-възрастните във връзка с някои въпроси. Но с помощта на темите във вашия-наш вестник, представени на достъпен за всички език възникващите конфликти се прекратяват още в началото им.
Иншааллах, дано чрез вашия вестник да се умножат вярващите и последователите на Мухаммед С.А.С. Нека всички достигнали прозрението в праведноста на Исляма, неговите велики и неподправени закони да подпомогнат за развитието и разпространението им без никаква принуда, защото в едно свое знамение Всевишният Аллах е повелил:
„Няма принуждение в религията. Отличи се вече истината от заблудата. Който отхвърли сатаните и повярва в Аллах, той се обвързва с най-здравата връзка, която не се къса. Аллах e всечуващ, всезнаещ.“ Бакара: 256
Аллах да бъде доволен от вас и вашето начинание, свързано с ограмотяването на мюсюлманската общност в страната! Амин!
Ведиха Мутева
с.Чепинци общ. Рудозем

Есселяму алейкум ве рахметуллахи ве берекятуху!
Пише Ви Асибе Мехмед от с. Сърница. Най-напред искам да ви кажа, колко съм щастлива, че имам тази възможност да получавам вашият вестник. Чрез него опознавам вярата, разбирам как е постъпвал Пратеника на Аллах Мухаммед (салляллаху алейхи уе селлем), как е живял, какви напътствия е давал на уммета си, а и на нас, следващите поколения. Но мисля, че така се чувстват всички, който четат вестника. Искам да споделя с Вас, че много ми харесват темите, които публикувате. Изключително са интересни и поучителни. Много е хубаво, че отделяте цяла страница ,за жените, намираме я много полезна и много жени намират отговори на въпросите си. Но имам една молба към вас. Ако е възможно да публикувате една подробна статия за Дженнета и неговите красоти. Мисля, че на всички, които четат вестник „Мюсюлмани" ще се хареса. Все пак е много хубаво в тези трудни години и в сивото ни ежедневие, изпълнено с проблеми да имаме поне малка представа за него, да ни дава сили да продължим напред и да се борим за него. Бих искала също така да помествате повече хадиси в статиите, защото много ми харесват. Сигурна съм, че чрез вашия вестник все повече хора намират верният път, решават по-лесно проблемите си, виждат Исляма в една по-различна и по-добра светлина. Желая Ви да привличате все повече хора към Исляма, да натрупвате все повече абонати и да станете причина на много хора, да тръгнат по правия път.
Нека Аллах да награди труда Ви с велика награда, на този и отвъдния свят. Амин!
Асибе Мехмед
с. Сърница

Вестник "Мюсюлмани", брой 4 (94), Април, 2000 година
Върнете се в началото Go down
https://islam.forumotion.asia

4 Признание
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ислям :: Архив :: Вестник Мюсюлмани :: 2000 година-
Идете на: